Diskuse:Sokolničeskaja (linka metra v Moskvě)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Nevím proč slučovat. Při rozšíření článků by se nám délka hlavního článku prodloužila, a to dvanáctinásobně. Což by jistě překročilo doporučených 32kB --Aktron 12:40, 14. 6. 2006 (UTC)

Ano,to je fakt,ale ten clanek o nejake konkretni prodejne Jednoty je dokonce navrzen ke smazani a tohle je dost podobne. Jako vam prijde hloupe psat clanky o kazde prodejne v CR, mne zase prijde k nicemu psat o vsech stanicich metra.Chtelo by to IMHO nejaky rozcestnik --Ricky 13:36, 14. 6. 2006 (UTC)

Tohle si moc podobné není. To je totiž to samé, jako by například Linka A (pražské metro) byla označena za "článek nanic". Ono je jedno, zda-li je to co popisujeme v Praze, Moskvě nebo v San Juanu; linka metra je jako linka metra. Tohle prostě záleží na tom, zda-li to autora článků baví. A vzhledem k tomu, že takové články mohou být na en.wiki, ru.wiki, ua.wiki a nl.wiki tak nevidím důvod, proč bychom je nemohly mít my. Když se na tom zapracuje, tak to není jen pahýl (viz Majakovskaja)
A tomu rozcestníku koneckonců také nerozumím. Na některé stanice rozestníky pravda potřeba jsou (Čkalovskaja apod.) ale to asi nebude tento případ. --Aktron 13:45, 14. 6. 2006 (UTC)

OK, moje chyba,timto vec pokladam za vyrizenou a sablonu smazu.(Nezapomente si na me postezovat na IRC, uz na me nadavali jednou, tak smele do toho.--Ricky 13:55, 14. 6. 2006 (UTC)

Každý máme právo na svůj názor. To bych si takhle mohl stěžovat potom na každýho. Wikipedia is not a communism. :-) --Aktron 14:09, 14. 6. 2006 (UTC)

To jsem rad,ze jsem narazil na normalniho cloveka,je tu spoustu skvelych lidi, ale taky par o kterych bych se ani nezminoval.--Ricky 14:14, 14. 6. 2006 (UTC)