Diskuse:Sherlock Holmes

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tento text jsem načerpal z vlastních zkušeností a také jsem ho použil na svých webových stránkách [1]. A jelikož tyto webové stránky jsou mým výtvorem, tak jsem si ho dovolil uveřejnit na Wikipedii. --Holmes 14:33, 22. 7. 2005 (UTC)

Sherlok Holmes- fiktivní detektiv?[editovat zdroj]

A proč jsou si všichni tak jistí, že byl Sherlock Holmes jen pouhým literárním výmyslem? Proč by nemohl být stělesněním některého z reálných lidí, který si pouze nepřál, aby někdé znal jeho pravou totožnost? A není snad možné, aby někdo jeho inteligence, kterou můžeme vyčíst z příběhů o něm, zahladil všechny stopy své existence? Podpis: 89.102.143.194 28. 9. 2009, 18:42 (UTC)

Nevím, proč je v přehledu případů Sherlocka Holmese uvedeno i Údolí strachu, pokdu vím, tak tam SH vůbec nevystupuje.

Pisalek

Vystupuje. Viz en:The Valley of Fear.--Ben Skála 28. 11. 2011, 20:42 (UTC)

Odkazy na digi dílo[editovat zdroj]

teoreticky by bylo možno naodkazovat jednolivé případy na sbírku ve které je obsažena jeho digitalizovaná verze/ebook (viz http://www.mlp.cz/holmes_povidky.htm) - odvrácenou stranou věci je že by se to tu tím mohlo příliš zaflákat odkazy, pokud někdo má názor jak to nějak elegantně udělat - a zda nezůstat u jednoduchého odkazu na kompletní dílo který je dole v externích odkazech - sem s ním :) --Skot 26. 11. 2009, 10:57 (UTC)