Diskuse:Seznam dílů seriálu Krok za krokem

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Chtěl byj sem znát názor na nmoje úpravy a zda se najde někdo ,kdo bude pokračovat nebo přidá další info.. --Petr k 08:02, 12. 4. 2008 (UTC)

No, není to tak strašný, teď ještě abych to nemusel celý dokončit a opravit já. Pokračuj, já na to nemám čas.--frettie.net 09:59, 12. 4. 2008 (UTC)
Sice platí pravidlo edituj s odvahou s tím, že chyby za Tebe dycky někdo opraví, ale když se už ptáš, tak bude lepší, když ty chyby (nefunkční odkazy, velká písmena...) budeš opravovat včas sám. Díky. Okino 10:38, 12. 4. 2008 (UTC)
JJ pokračovat budu .Já mám také velmi málo času,ale budu a chyby?? no proto nepíši články(problém s pravopisem atd) ,ale vytvářím a doplňuji seznamy epizod různých seriálů.. (doma mám archív tv programu ) tak že nám z čeho čerpat :)--Petr k 11:56, 12. 4. 2008 (UTC)

Pořadí epizod..[editovat zdroj]

Mám dotaz.. jak je to s pořadím epizod?? zde se liší od EN verze.. co platí.. datum vysílání , kód nebo?? kdo poradí.. .Jinak potom vše předělám stejně jako to dělám na svých Krok za krokem stránkách(prot to zdržení:)--Petr21 18:29, 18. 4. 2008 (UTC)

6. řada[editovat zdroj]

mám takový dojem, že tam jsou zpřeházené názvy dílů. Když to porovnám s tímto zdrojem: http://www.krokzakrokem.wz.cz/rada6.htm tak bych řekl, že to bude ono. Např. díl který se jmenuje na divokém západě neodpovídá s tím co je zde. jak tak koukám, tak na všech stránkách co jsem koukal je to divně/špatně nadepsané názvy dílů