Diskuse:Sázení po internetu

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Odkazy na sázkové kanceláře a portály s jejich recenzemi[editovat zdroj]

Výrazně jsem externí odkazy promazal. Osobně bych jeden odkaz na některý web s radami pro sázející a recenzemi sázkových kanceláří snesl, problém však je, že autoři těchto webů si obvykle chtějí přivydělat a používají takové odkazy na konkrétní sázkové kanceláře, které jim po kliknutí, případně po registraci nového sázkaře po takovém kliknutí, přinesou nějakou provizi. A to je nepřijatelné. --Milda 18:35, 6. 4. 2008 (UTC)

Kvalita obsahu vs. affiliate linky[editovat zdroj]

Rozumím mazání odkazů na stránky kde není nic jiného než reklama a tendenční texty. Pokud jsou cílové stránky pro uživatele přínosné, nevidím jediný problém s aff. linky, nebo s bannery, pokud je nesázím přímo do Wikipedie. Kvalitu obsahu to nijak nesnižuje a nevím o tom, že by Wiki zakazovala odkazy na stránky s bannery nebo odkazy s parametry. Obsah na dané stránce na Wikipedii pochází z textů, které jsem původně umístil na své weby a to, že tu stále jsou chápu, jakože jsou dostatečně hodnotné. V tom případě nevidím problém, aby na ně bylo odkázáno. Jen doufám, že jsem tím neporušil svoje vlastní autorská práva. :D --Sakukoivu36 09:57, 7. 4. 2008 (UTC)

Problém s affiliate linky je v tom, že tam v jednu chvíli může být link jen jednoho člověka. Takže pak přijde někdo jiný a affiliate link ve článku zamění za svůj vlastní a už je tu více či méně zuřivá editační válka. Proto se asi affiliate linky na wiki netolerují. Tohle je encyklopedie, ne reklamní portál, takže na affiliate a bannery tu jaksi není místo :)--Brzdik 20:10, 7. 4. 2008 (UTC)