Diskuse:Ryby (znamení)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zpochybňuji přesnost článku, protože uvedené informace nemají s astrologií, kromě společného slovníku a symboliky, téměř nic společného. Je to spíše směs bulvární takyastrologie s neověřenými fakty --Yaago 14:31, 11. 1. 2007 (UTC)

Doložte prosím, která fakta nejsou doložena. Také neznám termín „bulvární takyastrologie“, jistě ho můžete důvěryhodně doložit. Děkuji. --Ragimiri 16:53, 11. 1. 2007 (UTC)
Co považuji za bulvární takyastrologii lze vyčíst v hesle Astrologie#Oblasti zkoumání. Odkaz na nenazdrojovanou internetovou stránku, odkud to autor bez skrupulí opral nepovažuju za relevantní zdroj. Co není doloženo je obdobné tom, co není doloženo v hesle Panna (znamení) a rozvádím to v Diskuse:Panna (znamení).
Navíc jsou tu chybně uvedeni vládcové znamení. neznám astrologický směr, který by pracoval se čtyřmi vládci znamení. To už tam můžete vyjmenovat všech deset astrologických planet a neseknete se.

--Yaago 09:57, 12. 1. 2007 (UTC)

Chybí zdroje[editovat zdroj]

To je hrůza! Nepřihlášení anonymové mění různé parametry zvěrokruhu a nikdo nemůže dokázat jejich vinu či nevinu, protože chybí zdroje. Já považuji doplnění zdrojů k neozrojované části za nutnost. Pak by byla ještě varianta smazat neověřené tvrzení. --Kmenicka 31. 8. 2009, 10:20 (UTC)

Sideralistická astrologie[editovat zdroj]

V článku se píže, že - cituji - V sideralistické astrologii je v ní zhruba od 14. března do 12. února

To je téměř celý rok :-) -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 80.188.214.12 (diskuse)

Díky za upozornění, opraveno dle anglické Wikipedie. --Ragimiri 20. 7. 2014, 08:37 (UTC)
Neni zac. Opravil bych to sam, ale uz jsem nekolikrat dostal vynadano, ze opravuji texty.

Lidé narození pod vládou vodního znamení ryb,jsou jemné a klidné povahy a duchovního založení.Nadevše si cení harmonii a mají mimořádně silně vyvinutou intuici.Častovidí vědci,které zůstavají jejich okolí skryté.Ryby jsou citlivé a vnímavé bytosti,které rady pomáhají ostatním,ale bouhžel býají často obětí jiných lidí.Ve společnosti jsou přisbůsobivé a drží se raději v pozadí.Vlastí názor jim nechybí,ale nechávají si ho pro sebe. Ryby nejsou příliž upřímné,jejich povaha se liší od ostatních znamení. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 2a00:1028:919a:a2:7925:b2ad:c24f:97fd (diskuse)