Diskuse:Romário

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Rom%C3%A1rio&oldid=4252644) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2009080210008458.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

text je částečně přebrán z článku na fcbarcelona.cz, jsem autorem onoho článku, takže by mělo být vše v pořádku.

Obávám se, že nikolivěk, budete zřejmě muset zaslat řádné potvrzení na Wikipedie:OTRS, Vaše tvrzení totiž nelze takto nijak prokázat ** Zdravím --MiroslavJosef 2. 8. 2009, 08:58 (UTC)


Dobře a jakým způsobem to mám doložit?

Tak jak jsem Vám psal, e-mailem na Wikipedie:OTRS. Já nejsem správce, ale OTRS spravuje správce Mercy, když tak se obraťte s radou o pomoc přímo na něho ** Jinak to někdo brzy zjistí a plácne Vám tam šablonu COPYVIO a text bude muset být do týdne smazán ** Zdravím --MiroslavJosef 2. 8. 2009, 10:29 (UTC)
... teď jsem ho pro jistotu raději upozornil sám ....--MiroslavJosef 2. 8. 2009, 10:33 (UTC)


Díky, já už jsem na onen mail psal, spíše mi šlo o to, jak v něm můžu doložit, že jsem skutečně autorem. Ale použil jsem jednu z těch šablon, tak snad bude všechno v pořádku. Ještě jednou díky za pomoc. Petr Kilian

Není zač, ta šablona nahoře to už dokládá. Nicméně má obavu, že Váš text není příliš encyklopedický - Wikipedie není publicistická kniha --MiroslavJosef 2. 8. 2009, 10:56 (UTC)