Diskuse:Richard Dawkins

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele OJJ v tématu „Neověřeno

Odstraněné odkazy[editovat zdroj]

Při zběžné editaci článku jsem odstranil následující linky z Externích odkazů:

Jde o plné texty článků R. Dawkinse. U těchto stránek je ale pravděpodobné, že porušují Dawkinsova/vydavatelova práva. Interní doporučení o Odkazování na chráněná díla zakazuje na takové stránky odkazovat. Okino 22:12, 12. 1. 2007 (UTC)

Ok, brouku[editovat zdroj]

Doplnil jsem odkaz na Richardovu houmpejč, slibuje, že se tam záhy články objeví. ,-) --Felipe 13:10, 13. 1. 2007 (UTC)

Ke zvážení dávám podle výše uvedených pravidel i ponechání nebo smazání odkazu na překlad ukázky z knihy Bůh je halucinace, není zřejmé, jestli je na své stránce autorsko-právně ošetřen (původně jsem se domníval, že jde o původní autorskou recenzi, nikoli o překlad). Jinak Felipemu doporučuji přečíst Wikipedie:Wikietiketa.Okino 17:14, 13. 1. 2007 (UTC)

Když už tu musí být ten citát (vybírat jeden citát z širokého autorova díla mi přijde silně newikipedistické), rozhodně není dobrý nápad, aby byl v angličtině. Prosím někoho zdatnějšího ve filosofických termínech, aby ho přeložil, díky. --Váš Mostly Harmless 24. 6. 2009, 06:35 (UTC)

Kontroverze[editovat zdroj]

Nesouhlasím, aby kapitola o Dawkinsově postoji a boji proti iracionalitě byla nazvána "Kontroverze". O žádnou kontroverzi nejde, jde o legitimní postoj, který je vnímán různě. Kapitola jej vykresluje jako podivínského pošuka. Zvolte vhodnější název a kapitolu pište objektivně o Dawkinsových postojích. Co si o tom myslí náboženští fanatici, je v tomto kontextu docela jedno. To by kapitola KONTROVERZE mohla být u všech jevů, které vzbuzují diskusi a vášně. Pochybuji, že podobný tón textu by byl ponechán např. u hesel jako křesťanství.-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 94.230.150.7 (diskuse)

Kapitolu jsem upravil, snad je to už je to lepší, ačkoliv pro některá tvrzení chybí zdroje. Ovšem příště můžete text opravit sám. --G3ron1mo 20. 11. 2012, 08:52 (UTC)

Neověřeno[editovat zdroj]

@Mykhal: Vložil kolega @Psax: na tuto verzi. Pak článek dozdrojoval, ale šablonu opomněl sundat. :) OJJ, Diskuse 10. 7. 2022, 11:05 (CEST)Odpovědět