Diskuse:Restaurace (pohostinství)

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Kuřáci[editovat zdroj]

Jsou pohostinství typu knajpy a jedné malé místnosti, výčep, tři stoly a židle, k jídlu sušenka a vyjímačně zavináč, kde prostě místo pro nekuřáky vyhradit nelze. Znám takové, že si přímo na dveře dali ceduli Toto je kuřácká restaurace. A proto bych zvážil upravit formulaci , na by měly mít prostor vyhrazený...

A když už píšu, dříve se restaurace kategorizovaly na I-IV.skupinu podle vybavení a typu služeb. Ale asi je to už zrušeno.--Zákupák 17:47, 20. 6. 2008 (UTC)

nenaráží to právě na to, že restaurace poskytuje teplá jídla, knajpy a hospody primárně ne? --Chmee2 18:08, 20. 6. 2008 (UTC)
Já vás chápu, jenže ony mají na vývěsním štítě napsáno Restaurace, jsou tak vedeny i v telefonním seznamu a ta teplá jídla přesto neposkytují. Některé jsou i pěkné, ne knajpy, třeba i s tanečním sálem, ale po uplatnění nových zákonných požadavků cca před 5 roky na kuchyně v nerezu, s oddělenou přípravnou teplé a studené kuchyně atd.. už teď vařit pro hosty nesmí. A některé z těch lepších prostor pro nekuřáky mají. Nic není jednobarevné --Zákupák 18:28, 20. 6. 2008 (UTC)

ŠJů: sablona chybi zdroj je hezka ale pouzivat s rozmyslem, jak muzete dat chybi zdroj nekam co je ocividne zrejme? Vidim ze jste tam mel pripominky, tak to je na upravit ci konzultaci v diskusi a ne na chybi zdroj- takhle si bude muset naky Wikipedista ukrojit 20minut zivota googlovanim neceho, co je naprosto zrejme, jen aby mel ŠJů radost z banalnich dukazů, vyborné.....--Zacatecnik 09:01, 21. 6. 2008 (UTC)