Diskuse:Promítací stroj

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vytvořil jsem svůj první článek s názvem Promítací stroj.

Jak docílím toho, že vznikne zároveň heslo Promítačka, a pojeho zadání ve vyhledávači bude zobrazeno heslo Promítací stroj? – Tento nepodepsaný komentář přidal uživatel Ervinpospisil (diskusepříspěvky).

Vizte Wikipedie:Přesměrování --Li-sung 12:38, 31. 10. 2006 (UTC)

Děkuju mnohokrát za velmi rychlou pomoc nováčkovi, kterému je 49 let, a Wikipedii objevil až předevčírem.

Mám však další kardinální problém


Doprkvančic Jak se vkládá obrázek do textu ??? Po odmítnutí skenů nemůžu umístnit vlastní obrázek (Promítečka Meo 5). generuje to jakoby samostatnou stránku...???

Tohle je promítačkaka

Do textu vložíte například toto: [[Soubor:Meo 5 Movie projector.jpg|thumb|Tohle je promítačkaka]]

Výsledek vidíte.

--Postrach 08:30, 1. 11. 2006 (UTC)

Poznámka[editovat zdroj]

Pánové,Váš popis připomíná dort pejska a kočičky.Splácali jste staré a nové stroje do jednoho bez toho že by z textu bylo jasné co jsou již přežité technologie a co se užívá dodnes(viz začátek textu zmiňující se jedním dechem o královské hřídeli(používané ve strojích MEO 1-4)zubovém čerpadlu(užívaném tamtéž)a zubovém řemenu používaném u poslední řady MEOXB 5.Nebo ukázat jen zvukový záznam a nezmínit další způsoby zvukového záznamu(v dnešní době více užívané než klasický hustotní záznam)je nedbalost protože na obrázku jsou všechny nejčastěji používané způsoby záznamu(pomíjím magnetický který se již cca 20 let v distribuci nepoužívá). Autor poznámky je promítač s pětadvacetiletou praxí.

Poznámka k anonymní poznámce - není žádný náš popis - Wikipedie nikomu nepatří, každý se příspívá dobrovolně, zdarma a podle svého uvážení - nic Vám nebrání článek libovolně upravit viz Wikipedie:editujte s odvahou ** --MiroslavJosef 14. 9. 2008, 10:39 (UTC)
Kolega to v jádru vystihl. Já bych ještě, jako autor celé série článků o filmových technologiích, dodal jedenácté (dokonce psané) pravidlo Necyklopedie. Diskuze s anonymem je v 99.999% případů ztrátou času. --Ervinpospisil 14. 9. 2008, 19:16 (UTC)

Navrhuji upravit popis starší lampové skříně, kde položka "sklápěcí pomocné zrcátko" je ruční uzávěr lampové skříně. Pomocné zrcadlo bývá v lampových skříních se svislou xenonovou výbojkou, ruční uzávěr ve všech (aspoň donedávna). Ruční uzávěr chrání závěrku, okeničku a objektiv před poškozením horkem, zejména pokud by samočinný uzávěr nefungoval.

Jelikož jsem v této diskuzi začátečník tak jsem předpokládal že systém,tak jako v jiných diskuzních fórech přiřadí můj nick k příspěvku.Nestalo se tak a já se Vám omlouvám.Nicméně konstatování k předešlému článku stále platí,jen připouštím že toto téma nelze v takovém rozsahu jaký má článek obsáhnout.

                        Jojin