Diskuse:Polovina

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Neplatný výrok[editovat zdroj]

Strana Polovina ([[1]]). Odstavec Jiné použití výrazu.

Výrok "Kolikrát vám mám říkat, že větší či menší polovina neexistuje. Poloviny jsou vždy stejné. Ale proč vám to říkám, když větší polovina z vás stejně nikdy neposlouchá." je nepravdivý jelokož polovina větší či menší existuje.

Proto označení "česká anekdota" je nevhodné označení. Jelikož správné pojednání o polovinách zní: "Poloviny existují. Poloviny můžou být větší či menší. Poloviny jsou rozdílné. Poloviny existují."

Jelikož z příčiny události akce elektromagnetického pole jako stanovení spinu ve valenční vrstě elektronů v atomovém jádře a její vzcházení o periodách následných. Proto udanou polovinou stanovenou ve vzdálenosti 1 od elektronu v orbitalu resp. prázdného obritalu dochází k jaderné reakci řízené elektrickým proudem.

Polovinou se rozumí směr v harmonickém střídavém proudu. Termín valenční je použit z důvodu molekulové interakce atomů. Kdy pomocí molekulové interakce lze dosáhnout jaderné reakce při prvním atomu.

Pokud by jste pochybovali o pravdivosti můžete se obrátit na akademii věd.

Jan Pavlenda.

Vy se můžete obrátit na Akademii věd, zde nelze fakticky nikomu nic vůbec nic nařídit ani po nikom nic nevyžadovat - nejsou zde žádní placení zaměstnanci. Takže se nyní jedná, po mém osobním soudu, pouze a výhradně o Váš jalový výkřik do tmy. ** Ostatně polovině vašeho textu vůbec nerozumím, Vás diskusní text se mi jeví značně zmatený a nepřesně vyjádřený, takže prosím jasně a konkrétně upřesnit pojmy. ** S pozdravem MiroslavJosef 9. 11. 2011, 12:49 (UTC)