Diskuse:Pokémon

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Jindřich Slavík v tématu „Vzhled článku

Síťová hra[editovat zdroj]

Hrají se pokémoni přes internet ? V které verzi ? Přímo z konzolí, nebo jen s emulátory ? -- Hkmaly 10:28, 26. 11. 2006 (UTC)

Jen přes emulátory je to v jisté míře možné (verze GC/GBA). To neplatí u verzí pro Ninetedo DS kteé už mají integrovaný Wi-FI adaptér a hrát se s nimi po internetu dá. --Ladroll 04:48, 14. 6. 2007 (UTC)

Uvedený počet jsou skutečně evoluce. Například Gold obsahuje 129 pokémonů - tedy 129 základních evolucí, zbytek do 251 jsou druhé a třetí evoluce. -- Hkmaly 10:28, 26. 11. 2006 (UTC)

Pane kolego, to že je {{navbox}} na konci článku nemá nic společného se sekcí, kde se nachází. Stejně tak například kategorie nejsou externími odkazy a přesto jsou „umístěny“ v externích odkazech. Prosím povšimněte si, že v deseti tisících článků jsou navboxy umístěny vždy úplně na konci nezávisle na tom, jaká sekce je nad nimi. --G3ron1mo 17. 3. 2013, 10:33 (UTC)

Jo a chudák čtenář wikipedie to tam určitě najde, když to není v obsahu. Tím myslím především Vaše zásahy v článcích od Seznam pokémonů (1-20) až po nevím kolik. Ale dělejte si co chcete, já už se věnuju vážnějším tématům. --Issus (diskuse) 17. 3. 2013, 16:01 (UTC)
Najde, protože je to na standardním místě. Nebo snad myslíte, že ty desetitisíce výskytů navboxu jsou také pro čtenáře k nenalezení? --G3ron1mo 17. 3. 2013, 16:13 (UTC)
Ano, přesně to si myslím. Já osobně bych např. seznam presidentů na konci článku Václav Havel nečekal, ať je to standardní jak chce. Podle mě by každý navbox měl mít nadpis, aby zapadl do obsahu na začátku článku a né, jak je podle Vás standardní: Napřed odkazy, pak externí odkazy a pak zase "interní" odkazy v navboxech. --Issus (diskuse) 17. 3. 2013, 17:24 (UTC)
Pokud chcete tuto zvyklost změnit, nelze to dělat jen tak. Váš názor je sice cenný, ale zkuste se na to dívat i z pohledu ostatních wikipedistů a čtenářů. Ti mohou mít názor diametrálně odlišný. Nebo jste snad dělal nějaký průzkum, který by Váš názor podpořil. Nejlépe je zkusit se zeptat Pod lípou. --G3ron1mo 17. 3. 2013, 17:30 (UTC)
To je úplně zbytečné, do diskuse se přihlásí jen ti, kteří budou podporovat zažité invence. Zkuste se Vy na to podívat očima normálního člověka, který o wikipedii neví vůbec nic. Napíše heslo, vyhledá ho a článek bude číst od začátku. Že je na konci "nějaká klikací tabulka" to ho vůbec nenapadne, proč by taky. Ale možná si všimne na začátku obsahu a bude se řídit podle něho. Takže nechápu, co Vám tak vadí na tom, že navbox má nadpis, aby se dostal do obsahu. Buďte trochu kreativní. Na druhé straně navbox je jen často se opakující klikací tabulka. Pokud by totéž nebylo řešeno navboxem, ale normální tabulkou nikoho nenapadne toto dávat nesmyslně nakonec. Vemte si například seznamy inscenací v článku Vladimír Morávek.--Issus (diskuse) 17. 3. 2013, 18:33 (UTC)

Vzhled článku[editovat zdroj]

Tenhle článek je vzhledově jeden z nejhorších, který jsem na české wikipedii četl. Chtělo by to komplet překopat a něco s tím udělat, protože tohle bych na článek týdne/měsíce/roku nikdy nedal. --Jindřich Slavík (diskuse) 2. 3. 2019, 19:58 (CET)Odpovědět