Diskuse:Peter van Mensch

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den,

nevidím opodstatnění pro smazání. Obsah článku jasně vypovídá o povaze důležitosti Petera van Mensche v kontextu současné muzeologie. Argumentem je rozsáhlá bibliografie a odkazy na instituce/organizace provázané s Peterem van Menschem. V neposlední řadě si dovolím argumentovat tím, že anglická wikipedie shledala stejný příspěvek nezávadným (http://en.wikipedia.org/wiki/Peter_van_Mensch).

Ales Cefelin 3. 5. 2011, 17:13 (UTC)

Nejlepší by bylo, kdybyste dokázal sehnat dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje, které pojednávají o Peteru van Menschovi (tedy takové, u kterých není autorem, ale je předmětem). Medailonek u příležitosti životního výročí v univerzitním tisku, rozhovor v popularizačním časopisy, přehled jeho úspěchů v odborném tisku, či něco podobného. --Tchoř 3. 5. 2011, 17:30 (UTC)

Dobrý den,

přidal jsem další relevantní odkazy. Osobnost, mnou přidaná, je součástí relativně nového, právě vznikajícího oborového diskurzu. Důležitost je prokázána také poznámkovým aparátem u bibliografie osobností, na které již cs.wikipedie odkazuje (http://cs.wikipedia.org/wiki/Ivo_Maroević ; http://cs.wikipedia.org/wiki/Zbyněk_Zbyslav_Stránský).

Ales Cefelin 3. 5. 2011, 22:18 (UTC)