Diskuse:Miroslav Plzák

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 9 lety od uživatele PaSte11

Že by byl primář Plzák gynekolog čtu poprvé v životě a jsem přesvědčen, že tuto tajnou informaci netušil ani on, ani nikdo na "jeho" klinice. Ve skutečnosti se nezabýval ani sexuologií ale partnerským poradenstvím a založil "vědu o manželství", ale to je detail a v širším kontextu jde i o oblast, která je jednou ze součástí sexuologie (na Vondráčkově klinice se sexuologie pěstovala, byť byla přes zeď od Sexuologického útavu). Tedy blaho přeji wikipedistům k objevu a děkuji za poučení. ZbV -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 90.182.221.1 (diskusebloky) 13. 11. 2010, 10:26 (CE(S)T)

P.S. identická text, jako je de facto Váš je na:http://ld.johanesville.net/plzak, což je PR životopis knihovny on line. V žádném životopise není zmínka, že by někdy praktikoval na gynekologii tak, aby splnil podmínky pro udělení atestace. Asi o nic nejede, ale protože wikipedii používá mnoho děcek a studentů jako "jediný a neomylný" zdroj, budou šířít hlouposti více viz Teorie nevzdělanosti (Fliesmann). -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 90.182.221.1 (diskusebloky) 13. 11. 2010, 10:54 (CE(S)T)

Mohu potvrdit informaci, že dr. Plzák větu "Zatloukat, zatloukat, zatloukat!" pronesl v nějakém pořadu ČST přibližně kolem roku 1986-1988, jednalo se rozhovor natočený v nějakém parku, nebo jiném městském otevřeném prostoru, docela dobře si na to vzpomínám, ačkoli mi tehdy bylo nějakých 12-14 let. Je však pravděpodobné, že šlo o humorné vysílání jinak vážného pořadu (jako např. silvestrovské), že tedy nešlo o skutečný názor dr. Plzáka, ale v podstatě o fiktivní rozhovor podle scénáře. PaSte11 (diskuse) 12. 4. 2015, 23:00 (CEST)Odpovědět