Diskuse:Metro v Budapešti

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Černé fotky[editovat zdroj]

Ahoj! Jsou ty hezké fotky nutné? --Miraceti 15:42, 6. 8. 2005 (UTC)

Byl bych docela pro náhradu. Na Commons se najde několik obrázků, na kterých je vidět víc než "pět černochů v tunelu". Miaow Miaow 18:43, 6. 8. 2005 (UTC)

Dobře, příště se tedy nebudu držet rad typu: Jedno jak, hlavně že je to podle mě. Jenom sem chtěl tam dát něco originálního (fotky)--Aktron 20:19, 15. 8. 2005 (UTC)

Szechenyi fürdö je sice původní stanice, ale původně byla povrchová, nedaleko směrem ke středu města lze najít v parku horní část portálu tunelu. Nynější stanice je stejně stará, jako Mexikói út. Petr S. 2.1.2006

If you translated Nyugati pályaudvar (1981) (Západní nádraží) station, I tell you a few station names in english: utca=street, út=way, híd=bridge, tér=square, fürdő=bath, körönd=circus Keleti pályaudvar (Eastern railway station) Déli pályaudvar (Southern) Újpest-Központ (Newpest-Centre) Újpest-Városkapu (Newpest-Citygate) Forgách utca (Sliver street) Gyöngyösi utca (Pearler street) Pöttyös utca (Dotted street) Határ út (Border way) Pillangó utca (Butterfly street) Stadionok (Stadions, in old times: Folkstadion) Moszkva tér (naturaly Moscow square) Arany János utca (John Gold street) Ferenciek tere (Square of Franzers) Nagyvárad tér (there is a city in Transilvania, Nagyvárad=Largecastle) Népliget (Folkgrounds) Ecseri út (Way to Ecser)

Nefunkční odkaz[editovat zdroj]

Bohužel se mi nepodařilo najít funkční ekvivalent odkazu

a proto jsem jej z článku odstranil. --JiriK 22:25, 13. 4. 2006 (UTC)