Diskuse:Matt Groening

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

odkazy na en ... hm, co je lepší, mít odkazy na neexistující česká hesla, mít odkazy alespoň na anglická hesla nebo nemít odkazy vůbec? - v Nápovědě jsem se zatím k žádnému metodickému pokynu nedočetl; předpokládám, že české články se na tato témata jen tak neobjeví, tak aspoň něco ... --Kavol 14:37, 20. 9. 2005 (UTC)

Odkaz na anglické heslo se patří jen výjimečně, momentálně si pro ně nedokážu představit žádný 100% argument.
Už jsem o tom kdysi psal někam pod lípu či někam. Červené odkazy mají svou funkci (lákají k napsání článku), odkazy do anglické Wikipedie mají velice pochybnou hodnotu (pokud je někdo natolik dobře schopen komunikovat anglicky, proč vlastně vůbec čte českou, a proč ji tedy vlastně píšeme?) a jeden z hlavních důvodů: pokud zjistím, že na cs: neexistuje článek např. Abraham Lincoln a budu všude zásadně psát en:Abraham Lincoln, co se stane, až někdo ten článek na cs: napíše? Teoreticky by pak musel projít všechny články a všechny odkazy na en: opravit tak, aby ukazovaly na cs: – očekáváte takovou aktivitu od autorů? --Mormegil 15:42, 20. 9. 2005 (UTC)
Hm, nečekáte od každého nováčka, že si přečte celou historii diskusí? V nápovědě to není (Wikipedie:Jak psát odkazy, Nápověda:Mezijazykové_odkazy) ... ale doplnění Nápovědy bych ponechal na někom zkušenějším ... Jinak tento článek se dosti červená odkazy na neexistující české články, po en jsem sáhl, jen když jsem si myslel, že o dané věci nikdo nenapíše. --Kavol 06:14, 21. 9. 2005 (UTC)

"Sám navrhl a nakreslil do video hry The Simpsons Game. " Co navrhl a nakreslil? Postavičky? Nebo co? -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 89.103.138.43 (diskuse)