Diskuse:Martin Štoll

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Významný Wikipedista[editovat zdroj]

Je vidět, že pan Martin Štoll si plete Wikipedii s úložištěm životopisů. Sám sebe označit jako významného Wikipedistu, když napsal a editoval hlavně článek o sobě a nejstarší je 9 dnů starý, tak to je buď nepochopení, co Wikipedie vlastně je, nebo vrchol narcismu. --Bohemianroots 12. 2. 2012, 23:12 (UTC)

Jestli narážíte na výše vloženou šablonu, která se jmenuje "významný wikipedista", tak tu jsem tam vložil já, protože si myslím, že je vhodné propojovat účty s životopisy (trochu jsem váhal jestli je propojení zcela jasně dokázáno, ale ani mě nenapadlo, že by to mohlo být kritizováno z toho pohledu, že má málo editací, nebo editace jen v jednom okruhu). --marv1N 13. 2. 2012, 00:20 (UTC)
Děkuji kolegovi, že se mě zastal. Ještě budu heslo lépe strukturovat a ještě ho rozhodně zestručním, vůbec to nechápu jako úložiště životopisů. Takže pokud to tak působí, tak se omlouvám, určitě to ještě není u konce. A za významného wikipedistu jsem se opravdu neoznačil, ani za významného kohokoliv. Tedy komentář o narcismu by si zasloužil od jeho autora omluvu.

Omlouvám se za ten narcismus, i když v mém komentáři bylo dáno na výběr: nepochopení, co Wikipedie vlastně je nebo .... Určitě jste významnou osobností, to v žádném případě nechci popírat a myslím, že článek na Wikipedii byste v každém případě měl mít, jenom Vám ho měl napsat někdo jiný. Druhou věcí je, že každý chápe význam slova Významný Wikipedista jinak, někdo tím chápe osobu, která je obecně známá a společensky dobře postavená, pravidelně editující a obohacující Wikipedii (tím je pro mne například Wikipedista Jan Sokol, někdo tím může chápat člověka jinak nevýznamného, ale dlouhodobě aktivního na Wikipedii. Kdyby Vás kolega marv1N (kterého si mimochodem vážím, protože se mne zastal v jednom sporu) neoznačil touto nešťastnou šablonou, vůbec bych nepátral po tom, kdo článek psal a co v něm je. Šablona by se měla jmenovat spíše Významná osobnost editující Wikipedii. --Bohemianroots 18. 2. 2012, 21:50 (UTC)