Diskuse:Marimba

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Výzva pro autory[editovat zdroj]

Milí kolegové, v tomto článku jsou některé podivuhodné údaje, z nichž přinejmenším ten o "Nobelově ceně za umění" je zjevný nesmysl, ostatní v jeho světle jsou také podezřelé. Může se prosím někdo vrátit a opravit ho? Děkuji. Okino 22:18, 23. 7. 2007 (UTC)

Jaký NESMYSLY mám ještě odzdrojovat?--Juan de Vojníkov 10:16, 24. 7. 2007 (UTC)

S dovolením, nevím, proč tak útočný tón. Tamto jistě byl nesmysl. Ostatní nevím, jsou zvláštní, ale můžou být pravda. Prosím přinejmenším o jeden zdroj, a to v místě, kde se tvrdí, že ten jeden hráč je nejslavnější. Zatím opravím pravopis a styl. Okino 10:54, 24. 7. 2007 (UTC)

Když tam rovnou vložíte šablonu chybí zdroj, tak bude vše rychlé a v pohodě. A nemusíme tu ztrácet čas na této diskusi. Vy si požádáta a já až to budu držet v ruce tak to tam dodám. Doufám, že zmích slov nebudete špatný. Tak se případně omlouvám.--Juan de Vojníkov 11:11, 24. 7. 2007 (UTC)
Já to přežiju. Šablonu tam tedy vložím, ale myslel jsem, že když už jsme v kontakty, není to třeba. Víte asi sám, že když se někam vloží šablona "chybí zdroj", většinou se nic nestane. Děkuji za spolupráci, myslím, že teď článek vypadá podstatně lépe (ještě tam časem bude potřeba doplnit některé věci - materiál, způsob hry, užití v "západní" hudbě...). Ještě se pro jistotu zeptám - myslíte, že skutečně všechny červené odkazy mají reálnou šanci na zčervenání? Bratři Gomezové, ta mexická národní cena, Marimbový park - některé jsou určitě zajímavé, ale nevím, jestli není naivní se domnívat, že je někdo napíše. Pokud budete mít někde podobný dojem, opravte to, jinak já tam ty odkazy nechám, protože se v tomhle konkrétním tak nevyznám. Okino 11:30, 24. 7. 2007 (UTC)
Aha, upravil jste formulaci, teď tam to "chybí zdroj" dávat nebudu, ale kdybyste ho našel, nebojte se ho tam vložit. Děkuji. Okino 11:31, 24. 7. 2007 (UTC)