Diskuse:Lidice

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Hi. I am looking for a map of Lidice. Sorry I cannot speak Czech to ask you more politely. --en:user talk:Ed Poor

Autorská práva Gestapa[editovat zdroj]

Na anglické Wikipedii je historický snímek en:Image:Lidice massacred men.jpg s popisem "Picture taken by a German soldier and initially kept by Gestapo. Downloaded from http://www.lidice-memorial.cz/ (Lidice memorial)." Konkrétně je to staženo zřejmě z http://www.lidice-memorial.cz/history_cz.aspx (kde však je o něco menší snímek). Můžeme tento snímek dát i sem? Jak to je s autorskými právy Gestapa? --Luděk 07:34, 30. 10. 2006 (UTC)

Rozdělit[editovat zdroj]

Rozdělil bych od sebe články Lidice a Vyhlazení Lidic pač by to asi nemělo být při sobě. Lidice jsou dnes vesnice a památník a to druhé je událost, o které by mohl vzniknout IMHO velmi kvalitní článek --Chmee2 20:25, 13. 6. 2007 (UTC)


Velké úpravy[editovat zdroj]

Po návštěvě památníku, prožití spousty zážitků a pořízení mnoha fotografií jsem se rozhodl přepracovat článek o této tragédii. Lidice - Článek o obci jsem upravil, a nechal v něm pouze součnastnost a přidal fotografie. Vyhlazení Lidic - Přesunul jsem informace ze stránky o obci a nějaké doplnil, změnil fotografie na vhodnější, některé smazal. Památník vyhlazení Lidic - Založil jsem článek, o památníku na místě tragédie, přidal fotografie. Všechny zmíněné - Přidáno odkazování na ostatní články, přidán Commons odkaz. --Jagro 18:11, 13. 2. 2008 (UTC)