Diskuse:Labradorský retrívr

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Gampe v tématu „Potvrzení OTRS

Neutralita a obrázky[editovat zdroj]

Článek jsem označil šablonou {{NPOV}} obzvláště kvůli části Péče o Labradora. Například věty „Nemyslete si, že se tímhle však zcela vyhnete mokrému koberci či linu. Štěňátko si z toho jednoduše nedělá hlavu a ze začátku se nenamáhá dát vám předem vědět, že už potřebuje čůrat.“ rozhodně do encyklopedie nepatří.

Dále si myslím, že v článku je jaksi "přeobrázkováno", možná by to chtělo některé umístit do galerie nebo úplně smazat (jak asi článek uvidí ti, co používají rozlišení 800 na 600). --Japo ¿ 18:17, 25. 3. 2007 (UTC)

Co tam mám pořád špatně? Všechno, co jste mi zkritizovali jsem odstranila, tak to nechápu.
Děkuji za odpověď --Xsmom09 15:32, 4. 4. 2007 (UTC)
Šablonu NPOV jsem odebral, ale měl bych pár připomínek:
  • článek by neměl obsahovat oslovení čtenáře ani sebe sama
  • neměl by obsahovat reklamu (větu Když už se však rozhodnete, že si ho pořídíte, určitě nebudete litovat. asi smažeme)
  • je někde popsána nějakou studií absolutní neagresivita a nevhodnost ke hlídání? Mám trochu jiné zkušenosti (s hlídáním vlastní, s agresivitou zprostředkované). Pokud je psáno, že každý pes je individualita, nelze asi psát o tom, že nějaká vlastnost je absolutní, ale spíše převážná.
  • Které plemeno psů blány mezi prsty nemá?
  • občas je v článku změna osoby či čísla v na sobě navazujících větách
  • historii by možná šlo převzít částečně z enwiki

I přes tyhle drobnosti je to dle mého názoru už teď celkem dobrý článek.

--Postrach 17:02, 4. 4. 2007 (UTC)

Děkuji za odstranění šablony, většinu nedostatků jsem změnila, tak doufám, že už je vše v pořádku. --Xsmom09 05:42, 6. 4. 2007 (UTC) cau

Potvrzení OTRS[editovat zdroj]

V článku je použit materiál (https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Labradorsk%C3%BD_retr%C3%ADvr&type=revision&diff=21319923&oldid=20980055&diffmode=source) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL a CC BY-SA 3.0. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2022052410002992. Autor/autoři vloženého materiálu: web WEBFORDOG.cz.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

--Gampe (diskuse) 24. 5. 2022, 10:32 (CEST)Odpovědět