Diskuse:Krabička poslední záchrany

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nazdar, proč nejde článek editovat? Vím o spoustě věcí, které bych ke KPZ chtěla připsat - od jejího použití až po doplňky v obsahu krabičky. Jestli jsem jen někde přehlídla ono tlačítko, tak se omlouvám, ale hledala jsem důkladně.

Dík za info

Helma 16. 12. 2008, 18:29 (UTC)

Tlačítko editovat by mělo být nahoře vedle "historie" a "diskuze". Pokud tam, místo toho máš "ukázat zdroj" byla patrně zablokována tvoje IP - buďto jako open praxy nebo vandalizmus /což patrně v§bec nesouvisí s tím, cos udělala nebo neudělala ty/. Mělo by to být dočasné a mělo by se to vztahovat na všechny stránky. Kdyby byl problém dlouhodobější, ozvy se. --Nolanus C E 16. 12. 2008, 18:48 (UTC)
Děkuji, omlouvám se za zmatky. Z nějakého záhadného důvodu jsem pátrala pouze v článku samotném. Helma 16. 12. 2008, 20:09 (UTC)

Zdravím, mám trošku problém s celým článkem :) Věci zde zmíněné asi opravdu spadají do skautské výstroje, ale pokud si vezmeme původní smysl KPZ pro krizové situace a armádu, rozhodně v obsahu nebudou např. poštovní známky. Moderní KPZ bych spíše zařadil do EDC systému (Every Day Carry). Pokud nebude někdo proti rád bych článek zkrátil a rozdělil na skautskou verzi a složení pro přežití. Balci 20. 12. 2010, 19:04 (UTC)

Směle do toho, ale ideálně by to chtělo článek ozdrojovat. Jinak kdyžtak pro lepší ilustraci článku není problém nafotit i nějaké jiné kombinace KPZetky. :) — Jagro 20. 12. 2010, 22:15 (UTC)