Diskuse:Kimi Räikkönen

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

V článku je napsáno, že se FIA začala zajímat o směsi pneumatik Michelin, které obouvalo Ferrari. Vím, že Ferrari nikdy v letech 2001-2005 Michelin nepoužívalo. Jestli jde jen o překlep, že je měl obouvat McLaren, tak to prosím opravte, už si nepamatuji, jak to tehdá bylo. Díky --Quar 08:34, 24. 10. 2007 (UTC)

Díky za upozornění, zmíněná věta byla špatně přeložena z en:Kimi Räikkönen, navíc na anglické Wikipedii u ní už víc jak půl roku visí nesplněný požadavek na doložení zdroje, proto jsem ji odstranil i s následující větou.
Své upozornění příště prosím nepište do článku; máte-li pouze pochybnosti, můžete za to tvrzení napsat {{Doplňte zdroj}}; jste-li přesvědčen o nepravdivosti toho tvrzení a dokážete to doložit zdrojem, nebojte se je sám opravit nebo smazat s tím, že zdůvodnění napíšete do shrnutí nebo na diskusní stránku příslušného článku. --Milda 09:03, 24. 10. 2007 (UTC)

Fakta a zdroje[editovat zdroj]

Za fakta typu nejlépe placený jezdec nebo průměrné bodové zisky v závěru článku jsem dal šablonu {{Fakt}}; uvádět takovéto informace u aktivního závodníka bez časové specifikace znamená, že po příštím závodě nebo sezóně to už nemusí být pravda, ale čtenáři je to stále předkládáno jako platný fakt. Pokud jde o zdroje, tak ty chybí v článku vůbec. --Milda 21:06, 16. 4. 2008 (UTC)