Diskuse:Křečovice

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

"porušení" autorských práv[editovat zdroj]

Ano, tento text je převzatý ze stránek www.ikrecovice.cz. Dokonce to uvádím v popisu editace jako zdroj tohoto textu. Ovšem je nutné zdůraznit, že jsem autorkou a správcem těchto stránek. Na stránkách je uvedena moje e-mailová adresa (viz Webmaster) a na stránkách jsou uvedené i původy apod. všech textů.--Gabriela Novotná 23:42, 14. 10. 2007 (UTC)

Text jsem prozatím vrátil, nyní probíhá ověřování Vámi poskytnutých údajů. Ještě mě zarazilo něco, co je třeba si ujasnit: na tomto webu je uveden jako zdroj publikace "Střípky z historie Křečovic". Je text volně napsán na základě onoho zdroje a jste jeho autorkou nebo je převzatý z oné publikace a autorem je někdo jiný? Pokud by byl autorem někdo jiný, byl by potřeba získat od daného autora souhlas s uvolněním díla pod licencí GFDL. --Beren 00:38, 15. 10. 2007 (UTC)
Jako zdroj je tam uvedena kniha Střípky z historie Křečovic; jiné. V tomto případě jde o kombinace Střípků, vlastní "vědomosti" a tabulky umístěné v kostele.--Gabriela Novotná 13:18, 15. 10. 2007 (UTC)