Diskuse:Josef Rous

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Šablona Významnost[editovat zdroj]

Odstranil jsem šablonu "Významnost", protože Josef Rous byl bezesporu významnou osobností své doby. Článek by potřeboval úpravy, to je pravdou a stejně tak mu chybí nějaké obrázky a fotografie. Spíše než dokládat nevýznamnost by mělo smysl článek doplnit, upravit, dodat obrázky. V nejbližší době se o to pokusím. --Aqualung 17:45, 1. 10. 2007 (UTC)

V článku je použit materiál (nebyl uveden) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení (pro přístup je nutný účet v VRTS) bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod  neznámým číslem.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Vzhledem k nejasnostem v licenci telefonicky kontaktována paní Otavová, ředitelka muzea Žamberk. Byly ji vysvětleny všechny aspekty licence GFDL. Paní Otavová výslovně souhlasí s šířením předmětného článku pod GFDL. --Zirland 09:07, 18. 10. 2007 (UTC)