Diskuse:Jiří Lábus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přezdívka[editovat zdroj]

Odstranil jsem přezdívku Lába, protože jsem ji nikde nenašel. Pokud ji budete chtít vrátit zpět, tak prosím pouze se zdrojem.--Sevela.p 4. 2. 2009, 16:10 (UTC)

Kontroverze[editovat zdroj]

Pří psaní článku o Plastikách jsem narazil na zmínku o tom, že Lábus našel - na rozdíl od mnoha jiných - sílu omluvit se za kolaboraci s komunisty a rozhodl jsem se to zde zmínit. Při tom jsem našel další dvě kontroverní záležitosti, týkající se JL - podpis anticharty a podporu americkému radaru v Brdech. Vše jsem uvedl (ozdrojované), doufám, že to přispělo ke kvalitě a vyváženosti článku. Nazgul02 28. 11. 2009, 10:35 (UTC)

Ad Plastici a Lábus, myslím, že tam hrál i Kaiser, ne? Není taky zdroj na Kaisera na doplnění? Myslím, že se taky omluvil. --Elm 28. 11. 2009, 11:18 (UTC)
Kaiser tam hrál. Jestli se omluvil, to nevím, neslyšel jsem o tom. Ale on tam měl - na rozdíl od Lábuse v hlavní roli -- jen pár štěků. Nazgul02 28. 11. 2009, 11:22 (UTC)
Aha, díky za info. --Elm 28. 11. 2009, 11:39 (UTC)

Proč do článku o herci pletete takové blbosti, to je mi vážně záhadou. Ale díky za ně, teď je mi Jirka Lábus ještě sympatičtější. Až na ten radar, a omlouvat se nemusel. Z wikipedie se stává poněkud smrdutá prozápadní politická záležitost. Jakožto zdroj objektivních informací nepoužitelné. (Nevím, jak vkládáte ty podpisy svoje podpisy .... Prvosenkajarní) -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Prvosenkajarní (diskuse)