Diskuse:Hana Mašková

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

"Tomuto clánku chybí obrázky. Víte-li o nejakých svobodne širitelných, neváhejte je nacíst a pridat do clánku." - Par obrazku je v anglicke Wikipedii, nemam ale cas studovat, jak to prevest do cestiny. Kdo to vi, necht tak ucini.

Okolnosti smrti Maskove: Je ponekud zvlastni nahodou, ze zemrela presne 2 mesice po Pavlu Romanovi, ktery stejne jako ona byl s gloriolou neoficialniho reprezentanta "socialistickeho" Ceskoslovenska legalne vystehovany na Zapade, a to i stejnym zpusobem: Pri autonehode, podle tehdejsich sdelovacich prostredku zpusobene smykem na olejove skvrne na vozovce; tady se clovek musi mj. ptat, jak casto se takovehle olejove skvrny, na kterych se auto takhle beznadejne vyboura, na vozovkach vyskytuji. Bylo by dobre toto jako nezanedbatelnou okolnost nejak zabudovat do clanku (ja sam nemam diakritiku a bylo by pro me prilis casove narocne psat delsi text pomoci toho seznamu diakritickych znaku pod editorem). -- 84.226.157.128 22:02, 1. 7. 2008 (UTC)

Olympijská medaile[editovat zdroj]

V textu uvedeno......"Až doposud jediná česká/československá závodnice (žena) v tomto zimním sportu, která dokázala získat pro Česko/Československo olympijskou medaili (z českých mužů ji získal Petr Barna v roce 1992 na ZOH, když skončil bronzový)".......a co takhle zlato Ondreje Nepely z r. 1972 a bronz Jožky Sabovčíka v r. 1984. Ty se nepočítají????