Diskuse:Erich von Däniken

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, omlouvám se za vložení článku, který je shodný s textem na www.daniken.cz bez vysvětlení. Jsem zároveň tvůrcem stránek www.daniken.cz a tím pádem jsem autorská práva neporušila. Pořadatelem turné Ericha von Dänikena a majitelem stránek je vzdělávací agentura Aldea, tam je možné si ověřit, že k porušení autorských práv nedošlo. Děkuji a omlouvám se Helena Jírová --Klif 13:55, 20. 9. 2007 (UTC)

Mohu požádat přímo o odkaz na stránku, na které je uvedeno, že text může být na Wikipedii zveřejněn? Pokud taková stránka není, pak je nutné poslat e-mail s povolením na OTRS. Vizte také Wikipedie:Souhlas s použitím díla na Wikipedii. Díky. --Daniel Baránek 20:55, 28. 9. 2007 (UTC)

dobrý den, nestálo by za úvahu odstranit externí odkaz na Sisyfos? Na těch stránkách jsou uvedeny vysložené lži a EvD tam jsou předhazovány věci, které nikdy neřekl a netvrdil. Celý článek je velice zaujatý a neobjektivní a troufl bych si tvrdit, že i disktreditační. Díky

RE: Ono celý ten jejich slovník obsahuje samé populistické ptákoviny. Obavám se, že snaha ten link vymazat by narazila na odpor ortodoxních přívrženců vědy. Sueneé 17. 10. 2009, 22:21 (UTC)

"Bůh ovládající letecký stroj"[editovat zdroj]

je v prosaickém pojetí archeologů zesnulý vládce Palenque Pakal vstupující do posmrtného života. Däniken je první kdo v něm vidí astronauta či pilota, ovšem tvrzení, že byl první kdo reliéf z Palenque nafilmoval by mělo být podloženo zdroji.--87.249.145.69 4. 10. 2013, 15:16 (UTC)