Diskuse:Eleaté

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Omlouvám se za porušení wikipravidel, už jsem kontaktoval autora s dotazem na umístění jeho článku do wikipedie.

Pozor, samotný souhlas s umístěním nestačí, musí také souhlasit s uveřejněním pod licencí GFDL. --Timichal 21:37, 14. 5. 2006 (UTC)

Nyní již mám souhlas autora se zveřejněním článku na wikipedii pod licencí GFDL. Bohužel nevím, jak mám článek obnovit, pomůžete mi prosím někdo? Rur 13:28, 15. 5. 2006 (UTC)

Dobrý den, jmenuji se Martin Zikmunda a jsem autorem textu http://www.ucenischalupou2.chytrak.cz/filozofie/6.htm, který chce Váš wikipedista:"RUR" publikovat. Souhlasím s jeho uveřejněním i s uveřejněním pod licencí GFDL. Text, stejně jako všechny ostatní texty na stránkách http://www.ucenischalupou.chytrak.cz, je vytvořen jako volně šiřitelná učební pomůcka pro studenty Gymnázia olympijských nadějí České Budějovice, jakož i pro všechny ostatní, kteří je hodlají využít. Filozofická část zmíněných stránek čerpá z publikací: Anzenbacher, A: Úvod do filozofie. Praha, SPN 1991, Asmus, V. F.: Antická filofofie. Praha, Svoboda 1986, Cetl, J. a kol.: Průvodce dějinami evropského myšlení. Praha, Panorama 1985, Gorfunkel, A. Ch.: Renesanční filozofie. Praha, Svoboda 1987, Antologie z dějin českého a slovenského filozofického myšlení. Kol. autorů. Praha, Svoboda 1981, Störing, H. J.: Malé dějiny filozofie. 1991

Děkuji všem --Rur 17:59, 15. 5. 2006 (UTC)


Doplním to[editovat zdroj]

Vím, že článek se odkazuje i na Parmenidés a prozatím je na něm mnohem víc, než na éto stránce. Stránku Parmenidés i další upravím postupně a na této stránce nechám pouze to podstatné, dejte mi na to chvíli času a nekopírujte prosím informace o Parmenidovi ani odud nemažte podrobné informace o něm. Vše opravdu doplním. Děkuji --Fi 12:05, 2. 12. 2006 (UTC)