Diskuse:Donald Rumsfeld

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Rumsfeld třesoucí si rukou se Saddámem Husseinem[editovat zdroj]

Na stránkách commons, je obrázek, který byl nedávno navrhnut k vymazání (a který jsem chtěl použít v sekci kritika u tohoto článku (pokud se k tomu kdy dostanu)). Důvody jsou složitější, nebudu se k nim vyjadřovat, spíš je třeba si je přečíst na hlasovací stránce. Pokud tedy máte tu možnost chcete se k tomu vyjádřit, udělejte tak, prosím. Díky. --Hidalgo944 23:40, 15. 9. 2007 (UTC) Tady je kdyžtak k tomu kontext, kdyby někdo chtěl začít s odstavcem "kritika" a vpravo uvedeným obrázkem. --Hidalgo944 06:50, 9. 11. 2007 (UTC)

Zlaté maliny 2004[editovat zdroj]

Zdravím! Odstranil jsem z článků George W. Bush, Donald Rumsfeld a Condoleezza Riceová kategorii Kategorie:Držitelé ceny Zlatá malina, protože:

  1. Tuto kategorii považuji u politiků za nedůležitou. V čem se mnou souhlsí i editoři anglické Wikipedie (viz například).
  2. Navíc nejde o herecký výkon ve smyslu umělecké aktivity, ale o učinkování (částečné i nevědomé) v dokumentu. Tudíž samotné ocenění je dosti sporné.
  3. Ještě jeden okrajový důvod: Tato kategorie chybí u některých herců a podobně, kde má větší důležitost (například Angelina Jolie).

S pozdravem Zagothal 21. 7. 2010, 08:03 (UTC).