Diskuse:Chester Bennington

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Několik poznámek k momentálnímu stavu článku. Především: ať je to již tam či onde běžné, v encyklopedii se nepoužívá důvěrných křestních jmen či přezdívek k označení osob, ele celého jména či příjmení (výjimky: panovníci atp.). Dále je nutno rozlišovat mezi encyklopedisticky relevantními fakty a informacemi na jednéstraně a legendami a drby na straně druhé. Zde jich nacházím dost (piercing na žádost S. sundal, bez brýlí by neviděl - já taky ne, barevně sladěné oblečení, tetování, pivo atd. -je toho moc na jedné hromadě). Buď se tyto výroky dají do encklopedistického kontextu a budou tak formulovány, nebo musí pryč. -jkb- 11:04, 29. 12. 2005 (UTC)

souhlasím, žs ta formulace o piercingu a brýlích tam nemá co dělat, jak si všimnete v historii, nedala jsem ho tam já, to tetování je diskutabilní, ale k jeho osobě natolik patří, že bych ho tam nechala. To sladělé oblečení jsem tam nechala z pův.článku, ale vlastně nevím proč jsem ho neodstranila... --Eva 12:23, 29. 12. 2005 (UTC)

??Jistě, já historii četl, takže to nebylo na Vás :-), zdraví -jkb- 12:34, 29. 12. 2005 (UTC)

piercing[editovat zdroj]

ad. piercing. Samantha to v jednom z rozhovorů potvrdila. Není to žádný drb. Ale každopádně je to poměrně nepodstatná informace.