Diskuse:Charisma Carpenter

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Článek mi přijde jak vystřižený z bulvárního tisku, myslím že je to neencyklopedické např."Na střední byla roztleskávačka a dělala typické teenagerské věci: ráda potají utíkala a vodila si chlapce, když máma nebyla doma. Charisma je od přírody přemýšlivá a její spolužačky si to špatně vysvětlovaly a myslely si o ní, že je nafoukaná." Existuje k takovým tvrzením nějaký relevantní zroj? Najděte mi prosím alespoň jednu její spolužačku, co to tvrdí.

Nebo "Je vysoká (171 cm) s pozoruhodným vzhledem, tmavé vlasy s kaštanovým nádechem a oříškové oči, byla předurčena pro televizi." To je jen osobní názor možná několika lidí

Nebo dále "Neustále upozorňuje na to, že není televizní osobnost" To "neustále" mě pobavilo

"Mezi její koníčky patří: jízda na koni, kolečkové brusle, turistika a horolezectví. Na její 26. narozeniny zkoušela skydiving (seskok s opožděným otevřením padáku). Když se to lidé z WB dozvěděli, donutili ji podepsat prohlášení, které by zadrželo dobu trvání její smluv." - prosím doložit odkud čerpáte.

"Její oblíbená barva je žlutá. Má ráda život. Prohlašuje, že tanec je snadný, ale hraní ne." To je úplný nesmysl. Já tvrdím, že její oblíbená barva je zelená, má ráda zmrzlinu mnohem více než život a tím prohlášením že tanec je snadný, ale hraní ne, myslela hraní óčka v posteli!

46.135.23.16 26. 8. 2013, 08:34 (UTC)