Diskuse:Camagüey

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vrátit na rozcestník[editovat zdroj]

Nebylo by lepší ponechat Camagüey jako rozcestník? Přece jenom takhle se vnucuje návštěvníkovi jeden článek nad ostatní, což mě nepřijde zrovna dobře. Sám jsem to řešil u AMD a nakonec jsem to zvolil jako rozcestník, ač většina návštěvníků stejně asi bude hledat AMD, ale protože AMD je zkratka více věcí, tak jsem nechtěl povyšovat jeden článek nad ostatní. --Paxan 14. 11. 2011, 18:34 (UTC)

Tady bych souhlasil, ale třeba u AMD ne, protože tam je jeden význam té zkratky daleko známější a tedy očekávatelnější než ty ostatní. Palu 15. 11. 2011, 06:11 (UTC)
Ano řešil jsem dilema, že kdybychom vzali v potaz povědomí o zkratce AMD, tak se může stát, že většina chce jít na článek Advanced Micro Devices ale na druhou stranu tu jsou v česku 2 asociace (Asociace mladých debrujárů a Asociace muskulárních dystrofiků v ČR), které mají zkratku AMD, tím pádem bych vnucoval společnost místo asociací, což by dobře nebylo. Proto jsem při více pojmech na dané téma pro rozcestník na základním tvaru, je to více svobodné ve volbě a na to by se nemělo zapomínat. --Paxan 15. 11. 2011, 08:03 (UTC)