Diskuse:Bungee jumping

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Svenkaj v tématu „Pružnost v procentech?
V článku je použit materiál (nebyl uveden) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2008050310004681.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Já autor tohoto textu: Bungee Jumping a Bungy Jumping, souhlasím s tím, aby tento můj text byl sdělován prostřednictvím Wikipedie (odkaz na text/obrázek ve Wikipedii) pod licencí GFDL (závazné znění: http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html; neoficiální překlad: http://www.gnu.cz/article/36/). Beru na vědomí, že toto dílo může být libovolně upravováno a měněno, přebíráno dalšími stranami k jakémukoli účelu včetně komerčních.

Text je čerpán z mých internetových stránek www.bungyjump.cz, www-bungee-jumping.cz a www.bungeejumping.cz

S pozdravem Jirka Stolín

Díky za informaci, ale takto to nestačí. Musíte poslat e-mail na OTRS. Díky za pochopení. --Daniel Baránek 08:53, 3. 5. 2008 (UTC)

Pružnost v procentech?[editovat zdroj]

"Jeho pružnost je pouze okolo 180%, tzn. že se protáhne o 80%."

Udávat pružnost v procentech je nesmysl, a už vůbec je nesmysl vycházet z toho, že pružnost 100 % by znamenala, že se lano neprotáhne ani o milimetr. --ŠJů (diskuse) 16. 6. 2018, 03:05 (CEST)Odpovědět

@ŠJů: Souhlas. Upravil jsem na "poměrné prodloužení". --Svenkaj (diskuse) 16. 6. 2018, 11:31 (CEST)Odpovědět