Diskuse:Boleslav Chrabrý

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Komu není rady, tomu není pomoci!! Když si myslíte, že smyslem historického vědění je znát prababičku Boleslava Chrabrého, tak prosím! Chudáci studenti, kteří chodí na tyto stránky pro vědomosti a cpou si do hlaviček tyto bobosti, ale na druhé straně nevědí, kdo vlastně ten Boleslav Chrabrý byl a co bylo smyslem jeho panování. Di

Upozornil jsem Vás zcela jasně - já nevím, kdo to byl Boleslav Chrabrý vůbec nevím dodnes a žiju v této nevědomosti spokojeně už 52 let ** takže bych mezery ve znalostech studentstva zase tak nepřeceňoval ** pro žhavou součastnost je to osoba zcela bezvýznamná .... osttaně tak jako velké množství jiných historických osobností ... ** S pozdravem --MiroslavJosef 30. 11. 2008, 16:14 (UTC)

Poučení z krizového vývoje[editovat zdroj]

Vidím, že kolega Losert se vskutku „poučil“ a hodlá aplikovat svůj postup, vyslovený v této diskusi: „Kdybych to přesunul ručně copy-paste, nikdo by ani nemukl a celé jsme si to mohli odpustit. To je cenná informace do budoucna.“ Tomu se bude vzdorovat. Ne proto, že by mě nějak bavilo se s ním dohadovat, ale v případech, jako je tento panovník, je cpaní číslovky (v rámci zavádění „systému“) v rozporu s tím, jak je Chrabrý traktován v historické produkci. --Iaroslavvs 5. 3. 2010, 01:52 (UTC)