Diskuse:Atanáš

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Poznámky ke zpracování v rámci projektu Studenti píší Wikipedii (2012/2013)[editovat zdroj]

Antonín Veliký[editovat zdroj]

Edituji Život svatého Antonína. Uvedený odkaz Antonín Poustevník na wiki není, Antonín zde má stránku pod označením Antonín Veliký - Fjera (diskuse) 9. 12. 2012, 16:39 (UTC)

Reference[editovat zdroj]

Heslu chybí četnější odkazy na citovanou zdrojovou literaturu (na Wiki tradičně pod "Reference") - odkud přesně máte např. informace o Atanášově životě, díle? Poznámky doplňte vč. stránky, na které se daná informace v knize nachází. Dále je třeba doplnit křestní jména autorů titulů ze seznamu použité literatury a celkově sjednotit bibliografické záznamy, např. dle vzoru: SCHAUBER, Vera - SCHINDLER, Hanns Michael. Rok se svatými. Kostelní Vydří: Karmelitánské nakladatelství 1997. Zkuste vyhledat také nějakou jinou, relevantnější a obsáhlejší literaturu k tématu, nežli je Rok se svatými. Nešlo by dohledat i nějaké edice Atanášových děl? Arachne39 (diskuse) 18. 12. 2012, 18:16 (UTC)

Stále málo proklíčováno. Taktéž bibliografie není reprezentativní: Rok se svatými nelze považovat za knihu, na níž by bylo vhodné zakládat zpracování hesla o církevním otci. -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Vojtěch Kaše (diskuse) 26. 1. 2013, 10:00 (CE(S)T)
Aj napriek pridaniu citácií ich je stále málo. Pridala by som odkaz na literatúru k druhému a tretiemu odseku v rámci kapitoly "Život". A taktiež ku kapitole "Významné spisy", kedy nie je jasné, odkiaľ získavate informácie. Meganka 12.2. 2013 09:01 (UTC)
Reference jsou využity stále dost řídce, chtělo by to je "zahustit"... Dz (diskuse) 20. 2. 2013, 17:30 (UTC)

Struktura[editovat zdroj]

Odporúčam rozdeliť heslo na kapitoly. Resp. zachovať štruktúru, kedy je na začiatku krátky popis o článku a za ním nasledujú podrobnejšie kapitoly. Podporilo by to prehľadnosť hesla. Meganka

Hezky napsáno[editovat zdroj]

Napsáno pěkným jazykem, díky. Dz (diskuse) 20. 2. 2013, 17:32 (UTC)