Diskuse:Astrobiologie

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Je to překlad...[editovat zdroj]

...ze stejnojmenného článku na anglické wikipedii http://en.wikipedia.org/wiki/Astrobiology, celé. Nicméně nepřekládal jsem reference, protože mě to silně zdržovalo od práce, a proto je doplním později. Na anglické wiki však jsou, a proto lze obsahu důvěřovat. Mashaunix 24. 11. 2009, 23:08 (UTC)

K dobrému článku[editovat zdroj]

Ahoj. Vytvořil jsi skutečně pěkný překlad, klobouk dolů. Před zápsáním do dobrých článků bych ho však vřele doporučoval nejprve připsat na seznam článků k recenzi, v téhle podobě - bez referencí - však nemá článek mezi dobrými co dělat. Vím, že jejich překládání je časově namáhavé, ale v dobrém článků jsou zcela nepostradatelné. Po jejich pozdním doplnění, jak zde sám uvádíš, se však budu na článek těšit ve WikiProjektu Kvalita. S pozdravem --Trachemys 7. 12. 2009, 18:29 (UTC)

Meh, myslel jsem, že bude stačit seznam zdrojů. Dobře však, udělám to tak, jak říkáte, a zařídím se dle vašich slov :-) Mashaunix 7. 12. 2009, 19:11 (UTC)

ahoj, velice se za to přimlouvám. Ono pokud se takto uvedou jen zdroje, tak to nutí čtenáře všechny ty linky projít, aby si ověřil třeba jen jedno tvrzení. Je proto lepší při překladu z en wiki tam nechávat ty citační šablony, většinu z nich jsme přetáhly sem, takže i ty anglické tady budou fungovat a není třeba je v první fázi převádět na české. Na druhou stranu u NČ se pak chce, aby byly přeloženy i ty :) --Chmee2 10. 12. 2009, 16:24 (UTC)