Diskuse:Anna Fárová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Nesouhlasí datum narození Anny Fárové. Správně má být 1.6.1928.

Nejednoznačný údaj[editovat zdroj]

Po přesídlení do Prahy na Spořilově navštěvovala schůzky surrealistů… – znamená to opravdu, že se přestěhovala do Prahy (jinam) a schůzky byly na Spořilově? Nebo má být Po přesídlení do Prahy na Spořilov navštěvovala schůzky surrealistů…? Pak by bylo lepší specifikovat, zda schůzky byly v místě (na Spořilově), nebo jinde v Praze. --Gumruch 1. 3. 2010, 20:15 (UTC)

Vzhledem k tomu, že byli Spořilovští surrealisté, tak byly ty schůzky na Spořilově (odhaduji). --marv1N 1. 3. 2010, 20:21 (UTC)
V tom případě by bylo lepší Po přesídlení do Prahy navštěvovala schůzky surrealistů na Spořilově – ale jen za předpokladu, že do Prahy přesídlila jinam, ne na Spořilov. Pokud i ona bydlela na Spořilově, navrhuji Po přesídlení do Prahy na Spořilov navštěvovala schůzky tamní skupiny surrealistů
Nejistota: Teď si nejsem jist, jestli by to neměli být spořilovští surrealisté. Kam se přestěhovala nelez zjistit z článku, tak, jestli myslíte, že to pomůže, bude lepší to přeformulovat dle prvního návrhu. --marv1N 1. 3. 2010, 20:55 (UTC)