Diskuse:1768

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Krafft prevdepodobne nezomrel 1. januára 1768, podľa de wiki bol vtedy pochovaný, takže je predpoklad, že zomrel skôr. Podľa fr wiki zomrel v r. 1768, ale bez uvedenia dňa a mesiaca. Odvolávka na [1] je síce pekná, ale pri krížovej kontrole už 1. januára nie je uvedený. Vzhľadom na nejednotnosť dátumu by nemal byť uvádzaný 1. január. Diskutabilné je, či by tu mal vôbec byť, keď s problémami sa dá nájsť na dvoch wiki, až taký významný určite nie je. P.S. Dátum narodenia je istý, nie je dôvod na jeho zmazanie (práce kvapná, málo platná). --Lalina 9. 3. 2011, 17:43 (UTC)

O vašich kritériích významnosti diskutovat nebudu, mám pocit, že při jejich důsledném uplatňování by z wiki zmizelo 50% článlů. Vaše dopolední vymazání Kraffta považuji za vandalismus, protože do tohoto roku patří, i kdyby se 1. leden nepotvrdil, a jednalo se o bezdůvodné mazání informací. --Lenka64 9. 3. 2011, 18:05 (UTC)
Čo Vy považujete za vandalizmus ma vôbec nezaujíma a preto s Vami o tom ani nediskutujem. Písala som na stránku článku, a ak nemienite diskutovať, tak ani na mňa nereagujte, nikto Vás nenúti. --Lalina 9. 3. 2011, 18:19 (UTC) P.S. Ak je nieto pochovaný 1. januára, je vysoko pravdepodobné, že zomrel už minimálne o deň skôr (nehovorím, samozrejme, o moslimoch a pod.). A ak Vám tu tak veľmi chýbal, stačilo ho dať dole bez dátumu.