Diskuse:ČSHPČR - Divadlo v okovech

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
V článku je použit materiál (nebyl uveden) uvolněný držitelem nebo vykonavatelem autorských práv pod licencí GFDL. Povolení bylo doručeno do systému VRTS spravovaného PR oddělením Wikimedia pod číslem 2008012910011711.

Tato šablona neslouží k prohlášení autora o vlastnictví; vkládá ji pouze tým VRTS poté, co na e-mail permissions-cs@wikimedia.org obdrží jasné potvrzení o uvolnění díla pod danou licencí.

Významnost[editovat zdroj]

Chtělo by to také doložit významnost divadla externími zdroji (recenzemi v časopisech, novinách a na nezávislých internetových stránkách, věnujících se divadlu obecně) --Postrach 20:24, 12. 2. 2008 (UTC)

K těm odkazům: měly by to být reference na konkrétní články. Odkázat se na časopis, jehož už vyšly stovky čísel, nestačí - chce to konkrétní články v konkrétních číslech.


Šablonu upravit jsem umístil do článku proto, že je třeba dát mu správný vzhled a styl. To znamená použít wiki jazyk pro formátování, externí odkazy umístit jen na konec a další drobnosti. Především mi jde o to, aby veškerá hodnocení byla podložena nezávislými zdroji. --Postrach 09:50, 13. 2. 2008 (UTC)